Om Investor-DM

I Investor-DM kan nysgerrige amatører og indbudte investorer teste deres kundskaber i handel med råvarer, index, aktier, valuta og renter.

Investor-DM arrangeres af børsen Nordic Growth Market (NGM) og er en gratis konkurrence, hvor deltagerne kan teste deres kundskaber i handel med råvarer, index, og aktier. Det gøres ved hjælp af børshandlede investeringsprodukter; dvs. Bull & Bear certifikat og Mini Futures BEST/Unlimited turbos. Produkterne findes på NGM’s markedsplads NDX.

Konkurrencen foregår mellem 1.-12. oktober. Man kan godt tilmelde sig, efter at konkurrencen er begyndt, men hvis du har oprettet dig fra 7. oktober, så kan du ikke deltage i konkurrencen om hovedpræmierne. Handlen er åben i børsens åbningstider kl. 09.00-17.25 og de produkter, som handles i konkurrencen, handles til faktiske kurser, men med fiktive penge.

Investor-DM har en hovedkonkurrence og en ugekonkurrence. Den deltager, som det lykkes at skabe det højeste afkast i sit depot i løbet af hele konkurrenceperioden, vinder hovedkonkurrencen. Vinder af ugekonkurrence bliver den deltager, som har opnået den højeste procentuelle udvikling i løbet af ugen, 1-5 oktober 2018.

Sådan foregår konkurrencen

Registrering sker via startsiden, kun ét depot er tilladt pr. person og deltagere skal være fyldt 18 år. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen og gøre krav på en eventuel gevinst i det land, hvor man er registreret i folkeregistret. På startdagen kan alle deltagere logge ind på deres depoter og først derefter kan man begynde at handle, oprette grupper og følge toplister.

Hovedkonkurrencen

Hovedkonkurrencen foregår i hele konkurrenceperioden. Deltagerne skal placere 100 000 fiktive kroner. Man skal købe og sælge værdipapirer et ubegrænset antal gange for at opnå den størst mulige værdistigning.

Ugens raket

Den deltager, som opnår den højeste procentuelle udvikling i løbet af ugen vinder Ugens raket.
Ugens raket: 1.-5. oktober 2018

Toplister

På Toplisten kan man se de deltagere, som fører i hovedkonkurrencen og ugekonkurrencen. På Min profil kan man se dine eventuelle gruppetoplister. Alle lister opdateres to gange om dagen, kl. 12.50 og kl. 17.05.

Undervisning

Investor-DM er for alle, uanset kundskabsniveau. For den, som vil lære mere, findes der mere undervisning. Der findes også undervisning på partnernes websteder.

Udover undervisningen kan deltagere diskutere via hashtags #investordm !

Mere information om konkurrencereglerne fremgår i konkurrencevilkår.

 • Tag chancen og vær med i Investor-DM! En børskonkurrence, som helt gratis lærer dig at om at handle med aktier, indekser, råvarer og valutaer, og som giver dig mulighed for at vinde flotte præmier.
  Tilmeld dig nu!
 • Nyheder

 • Undervisning

 • PARTNERE

  Arrangør

  NGM

  Samarbejdspartnere

  bnp

  Mediapartnere

  bnp
  bnp

 • © Nordic Growth Market NGM AB 2018. All rights reserved | Privacy policy | Generelle vilkår

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik