Om Investor-DM

I Investor-DM kan nysgerrige amatører og indbudte investorer teste deres kundskaber i handel med råvarer, index, aktier, valuta og renter.

Investor-DM arrangeres af børsen Nordic Growth Market (NGM) og er en gratis konkurrence, hvor deltagerne kan teste deres kundskaber i handel med råvarer, index, og aktier. Det gøres ved hjælp af børshandlede investeringsprodukter; dvs. Bull & Bear certifikat og Mini Futures BEST/Unlimited turbos. Produkterne findes på NGM’s markedsplads.

Konkurrencen foregår mellem 29. januar – 9. februar. Man kan godt tilmelde sig, efter at konkurrencen er begyndt, men hvis du har oprettet dig fra 2. februar, så kan du ikke deltage i konkurrencen om hovedpræmierne. Handlen er åben i børsens åbningstider kl. 08:00 – 22:00 og de produkter, som handles i konkurrencen, handles til faktiske kurser, men med fiktive penge.

Den deltager, som det lykkes at skabe det højeste afkast i sit depot i løbet af hele konkurrenceperioden, vinder hovedkonkurrencen.

Sådan foregår konkurrencen

Registrering sker via startsiden, kun ét depot er tilladt pr. person og deltagere skal være fyldt 18 år. Det er kun tilladt at deltage i konkurrencen og gøre krav på en eventuel gevinst i det land, hvor man er registreret i folkeregistret. På startdagen kan alle deltagere logge ind på deres depoter og først derefter kan man begynde at handle, oprette grupper og følge toplister.

Hovedkonkurrencen

Hovedkonkurrencen foregår i hele konkurrenceperioden. Deltagerne skal placere 1 000 000 fiktive kroner. Man skal købe og sælge værdipapirer et ubegrænset antal gange for at opnå den størst mulige værdistigning.

Toplister

På Toplisten kan man se de deltagere, som fører i hovedkonkurrencen. På Min profil kan man se dine eventuelle gruppetoplister. Alle lister opdateres fyra gange om dagen, kl. 12:50 17:35, 20:05 og 22:05.

Undervisning

Investor-DM er for alle, uanset kundskabsniveau. For den, som vil lære mere, findes der mere undervisning. Der findes også undervisning på partnernes websteder.

Udover undervisningen kan deltagere diskutere via hashtags #investordm

Mere information om konkurrencereglerne fremgår i konkurrencevilkår.

 • Twitter

 • PARTNERE

  Hovedsponsorer

  bnp

  Samarbejdspartnere

 • © Nordic Growth Market NGM AB 2022. All rights reserved | Privacy policy | Generelle vilkår

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik